Ronaldo našao novi posao svojoj djevojci

Prije nekoliko dana dobila otkaz

Ronaldo našao novi posao svojoj djevojci

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo odlučio je brzo reagovati nakon što je njegova djevojka Georgina Rodriguez dobila otkaz.

Naime, portugalski fudbaler je počeo ljubavnu vezu sa Georginom koja je prije nekoliko dana dobila otkaz. Ona je radila u Guccijevom butiku u centru Madrida, ali je dobila otkaz jer su novinari stalno upadali u butik kako bi je fotografisali i ispitivali.

Međutim, Ronaldo je nakon toga postupio kao previ džentlmen, te je svojoj novoj djevojci ekspresno pronašao novi posao. Portugalac je "povukao" svoje veze i sada Georgina ima veću platu i bolju funkciju.

Njegova nova djevojka sada radi u Pradinom butiku koji se također nalazi u centru Madrida, ali je šef na jednom od odjela. Da stvar bude bolja to je jedan od Ronaldovih najdražih butika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi