Ronaldo pokazao nevjerovatnu kolekciju kopački
Foto: Nike

Od prvog dana nosi Nike Mercurial

Ronaldo pokazao nevjerovatnu kolekciju kopački

E. Čaušević

Nike je još jednom odlučio iznenaditi Cristiana Ronalda sa novim kopačkama koje će postati dio njegove nevjerovatne kolekcije.

Portugalski fudbaler odlučio je otvoriti vrata svog doma u Madridu i pokazati svoju nevjerovatnu kolekciju kopački koje je nosio u svojoj karijeri. Ronaldo je zaštitni znaki Nikea, a američka kompanija odlučila je još jednom počastiti portugalskog igrača sa novim kopačkama.

Nike je dizajnirao nove kopačke Mercurial koje su dobile naziv "The Chapte 5: Cut to Brilliance". Ove kopačke su se već našle u prodaji koštaju čak oko 300 eura. Prilikom predstavljanja novih kopački Ronaldo je odlučio pokazati svoju nevjerovatnu kolekciju.

"Prve Nike kopačke kupio sam kada sam imao 16 godina. I tada su bile Mercurial kopačke i sve do danas nisam prestao da igram u kopačkama Nike Mercurial. Svake godine nekoliko puta dobijem nove kopačke, ali sve su to iz serije Mercurial. One mi savršeno odgovaraju i svaki par ima neku svoju priču. One su dio historije i zato ih čuvam", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi