Ronaldo potvrdio: Dobio sam blizance!
Foto: EPA

Ponovo postao otac

Ronaldo potvrdio: Dobio sam blizance!

M. Šljivak

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo otkrio je jučer kako je ponovo postao otac.

Dugo se po medijima spominjalo da je Cristiano dobio blizance s nepoznatom djevojkom, a to se na kraju ispostavilo kao tačno.

Nakon jučerašnje utakmice i poraza od Čilea na Kupu konfederacija, CR se oglasio na Facebooku, gdje je potvrdio pisanja medija da je dobio blizance.

"Igrao sam za reprezentaciju dušom i tijelom iako sam dobio dvojicu sinova. Nažalost, nismo uspjeli da ispunimo postavljeni cilj na ovom takmičenju, ali sam uvjeren da ćemo Portugalcima donijeti još radosti. Ipak, sretan sam što ću konačno moći da se posvetim sinovima", objavio je Ronaldo na službenom Facebook profilu.

Ronaldo pored blizanaca ima još jednog sina i to sedmogodišnjeg Cristiana Juniora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi