Ronaldo pozvao lijepu Latvijku da ga gleda u akciji

Šta će reći Georgina?

Ronaldo pozvao lijepu Latvijku da ga gleda u akciji

O. Lekić

Latvijska manekenka Vera Alohno pohvalila se kako joj je Cristiano Ronaldo poslao pozivnicu za utakmicu. 

Vera je na društvenoj mreži Instagram pokazala pozivnicu i ulaznice za utakmicu Portugal - Latvija, što je bio poklon od Cristiana Ronalda, a uz to je od zvijezde Real Madrida dobila i poruku u kojoj je pisalo: "Dođi me gledati." 

Naravno, Vera je prihvatila Ronaldovu ponudu, a nije poznato jesu li li se susreli nakon utakmice. Ne zna se također ni kako je na cijelu priču reagovala njegova djevojka Goergina Rodriguez. 

Vera na utakmici nije imala previše razloga za slavlje, s obzirom da je Portugal slavio sa 3:0, a u strijelce se upisao Ronaldo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi