Ronaldo se pohvalio novim Ferrarijem

Baš je dobro biti Cristiano Ronaldo

Ronaldo se pohvalio novim Ferrarijem

Zvanično najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo ponovo je odlučio da obraduje samog sebe.

Obzirom da igra u Real Madridu i da ima nevjerovatna primanja, Ronaldo si može priuštiti šta god poželi, a dobro je poznato da je on, kao i većina fudbalera, lud za automobilima. 

Ronaldo u garaži ima čitavu kolekciju, a prije nekoliko dana je odlučio da se počasti još jednim ljubimcem na četiri točka. Riječ je o Ferrarijevom modelu F12 TDF kojeg je Portugalac platio nevjerovatnih 370.000 eura. 

Novim automobilom se pohvalio putem društvenih mreža gdje su njegovi fanovi mogli vidjeti šta znači biti Cristiano Ronaldo. 

Podsjetimo, kada je u pitanju stanje na fudbalskim terenima, Ronaldo još uvijek odrađuje kaznu od četiri meča koju mu je odredio Španski fudbalski savez nakon što je gurnuo sudiju na meču Superkupa Španije protiv Barcelone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi