Ronaldove limitirane kopačke dostižu astronomske cijene

Dostupne samo u Kini

Ronaldove limitirane kopačke dostižu astronomske cijene

Proizvođač sportske opreme Nike je proizveo 75 pari posebnih Mercurial Superfly V Campeoes kopački namijenjenih Cristianu Ronaldu.

Međutim, iako su iz Nike-a prvobitno najavili da se ove kopačke neće prodavati, one će se ipak moći kuputi, ali samo u Kini.

Ronaldo će u narednim danima boraviti u Kini kako bi promovirao Nike u ovoj zemlji, a u sklopu kampanje je izrađeno i 75 pari kopački, posvećenih njegovim golovima za reprezentacijiu Portugala - kojih je također 75.

Od ukupnog broja izrađenih kopački, 49 pari će se nalaziti na on-line aukciji na stranici Alibaba Taobao, dok će 26 biti podijeljeno tokom Ronaldove kineske turneje.

Prve kopačke iz serije, numerisane brojem jedan, su već dostigle cijenu od 88.000 kineskih juana, što je oko 11.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi