Rooney ima tajni profil na FIFA 18

Otkrili ga

Rooney ima tajni profil na FIFA 18

E. Čaušević

Iskusni engleski napadač Wayne Rooney jedan je od mnogih koji svoje slobodno vrijeme voli provoditi igrajući FIFA-u.

Rooney je poznat po tome da voli igrati FIFA-u, a to je otkrio njegov nekadašnji saigrač iz Manchester Uniteda Wes Brown. On je tada izjavio da često igra protiv Rooneyja, te da ta tradicija nikada nije prekinuta.

Nakon toga mnogi su pokušali otkriti njegov tajni profil jer je Brown potvrdio da napadač Evertona često zna igrati online protiv drugih igrača. Iako se činilo kao nemoguća misija na kraju su uspjeli "provaliti" Rooneyja i njegov tajni profil.

Kako prenose engleski mediji Rooney aktivno igra i novu FIFA 18, a za online igranje protiv ostalih igrača koristi ime "Jon Snow" iz poznate serije Game od Thrones. Čini se da će Rooney morati mijenjati naziv.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi