Rooney: Ronaldo se dosta divio svom odrazu u ogledalu

Odlomci iz knjige Wayne Rooneya

Rooney: Ronaldo se dosta divio svom odrazu u ogledalu

Napadač Manchester Uniteda, Wayne Rooney otkrio je koliko se njegov nekadašnji saigrač Cristiano Ronaldo divio sopstvenom odrazu u ogledalu za vrijeme svog boravka na Old Traffordu.

Sjajni engleski napadač ove detalje je otkrio u svojoj knjizi čiji se odlomci objavljuju u The Mirroru.

 

"Pored Ronaldovog mjesta u svlačionici na Old Traffordu se nalazilo ogledalo. Tokom vremena koje sam proveo igrajući sa Ronnijem jedna od stvari koju sam zapazio o njemu je da ne može proći pored svog odraza, a da mu se ne divi, čak iako treba uskoro da igramo utakmicu", kazao je Rooney u svojoj knjizi u kojoj dalje stoji:

 

"Svaku utakmicu, prije nego što ekipa izađe na zagrijavanje on prođe svoju rutinu. Obuče dres, obuje kopačke. Nedugo zatim, Ronnie se okrene svom odrazu i gleda, nabrijavajući se za utakmicu. Ukoliko negdje postoji osoba sa većim samopouzdanjem od Ronalda, ja je nisam upoznao". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije