Rooney se pati u Unitedu, a njegova žena uživa na Barbadosu

Wayne ostao bez podrške

Rooney se pati u Unitedu, a njegova žena uživa na Barbadosu

E. Čaušević

Kapiten Manchester Uniteda, Wayne Rooney, vjerovatno proživljava najgore trenutke od dolaska na Old Trafford.

Rooney je u dosadašnjem dijelu sezone pružao neprepoznatljive partije, a Jose Mourinho već pet utakmica zaredom ostavlja engleskog napadača na klupi za rezervne igrače. Jasno je da Wayne prolazi kroz teške trenutke u svojoj karijeri, a engleski mediji su u čudu što nema pravu podršku svoje porodice.

Naime, njegova supruga Coleen odlučila je da ode na odmor sa djecom na Barbados, te da uživa u suncu. Porodica Rooney prije nekoliko mjeseci ljetovala je na istom mjestu, a Coleen je odlučila da ponovi odmor iako njen suprug prolazi kroz teške trenutke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi