Ruska teniserka: U tenisu je dosta lezbijki

Ruska teniserka: U tenisu je dosta lezbijki

E. Škorić

  Ruska teniserka Ekaterina Bjučkova priznala je da se na WTA turnirima može susresti puno lezbejki.

Ruskinja je u intervjuu za Eurosport priznala da je to sasvim normalno jer na svijetu živi šest milijardi ljudi.

"Živimo na planeti sa šest milijardi ljudi, tako da dâ – postoji mnogo djevojaka koje vole djevojke. Ima ih i u Top 10. Neke od njih su Rene Stabs, Lisa Rejmond, Eleni Danilidu, Francesca Schiavone, Johanna Larsson... Australijanka Casey Dellacqua ima i bebu sa svojom devojkom, dok Carla Suarez Navarro putuje na turnire, a i živi, sa djevojkom. Ima ih možda četrdesetak", rekla je Bjučkova.

"Homoseksualizam je veoma zastupljen u tenisu, mnogo je igračica lezbijki", rekla je.

"Nerviralo me je kada se hvataju u svlačionici pred mojim očima. Ne zanima me s kim spavaju i šta rade, ali neka svoju privatnost zadrže samo za sebe", dodala je Ruskinja koja ima 31 godinu, ali trenutno je penzionisana teniserka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi