Sa užarenog terena Pan 3 na 3

Pogledajte najbolje trenutke takmičenja

Sa užarenog terena Pan 3 na 3

Sponzorski tekst

Sjajna košarka, pune tribine i mnogo uzbuđenja vladalo je na užarenom sportskom terenu Telex u Tuzli, gdje je, u organizaciji kompanije Carlsberg BH i OKK Sloboda, održan treći po redu najveći turnir u uličnoj košarci u BiH, „Pan 3 na 3“.

„Jedan od najboljih basketa koji smo igrali. Presudili su produžeci. Sitnice su odlučile ko će pobijediti, a ko izgubiti“, kaže Aleksandar Petrovski, član pobjedničkog tima „Trandžament“ iz Novog Sada, kojima je pošlo za rukom da slave finale, pobijedivši ekipu Gladijatora iz Ugljevika.

„Osjećaj je fantastičan, pogotovo jer sam imao dobru publiku iza sebe. Atmosfera odlična, organizacija odlična. Jedan od najbolje organizovanih turnira u BiH“, ocjenjuje Zlatko Golijanin, pobjednik takmičenja u šutiranju za 3 poena.

Veliki entuzijazam nakon učešća podijelio je i Veldin Lisičić, pobjednik takmičenja u zakucavanju, koji za „Pan 3 na 3“ kaže: „Najbolji turnir u BiH. Košarkaški grad Tuzla ovo zaslužuje, a turnir treba održavati svake godine“.

Za sve one koji nisu bili na licu mjesta, dio sjajne atmosfere u slijedećem video prilogu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi