Sada znamo zašto je Terry došao u Aston Villu

Je li Ambra razlog?

Sada znamo zašto je Terry došao u Aston Villu

E. Škorić

John Terry je ovog ljeta nakon dugogodišnje avanture napustio Chelsea, a karijeru je odlučio nastaviti u Aston Villi.

Terry je već bio otpisan na Stamford Bridgeu i njegov transfer u Villu nekako je i logičan slijed događaja, no fotografija koja kruži internetom otkriva da je možda bivši engleski reprezentativac imao drugačiji motiv.

Čini se da je učiteljica joge Ambra Vallo razlog što je Terry izabrao Aston Villu. Rođena Napuljanka u Birminghamu stanuje već neko vrijeme i brine za zdravlje igrača Aston Ville, te im pomaže da fizički budu što spremniji.

Tridesetšestogodišnji Terry je sada u sigurnim rukama, a poznato je da je ovaj iskusni stoper sklon ženama. Jedna više, neće škoditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi