Samo su rijetki znali kako se Mourinho zaista zove

"Otkud mu Felix u imenu?"

Samo su rijetki znali kako se Mourinho zaista zove

Nakon predstavljanja u Manchester Unitedu, Jose Mourinho je pokrenuo svoj zvanični profil na Instagramu, a pažnju je privukao već prvom objavljenom fotografijom.

Novi menadžer Uniteda je objavio fotografiju ugovora kojeg je potpisao sa svojim novim klubom, a ono što je posebno interesantno jeste da je na njemu navedeno puno ime slavnog Portugalca.

Jose Mourinho je, zapravo, Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix, a taj podatak su do danas znali samo rijetki.

Ne treba ni naglašavati da je ova informacija zainteresovala sve njegove fanove, pa se po društvenim mrežama već mogu vidjeti stotine objava na tu temu. Većina ljudi se pita "otkud Mourinhu Felix u imenu?".

Inače, zvanični Mourinhov profil na Instagramu je za nešto više od dva sata već dobio preko 120 hiljada pratilaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi