Sandrina nova fotografija zaludila sve njene fanove

Probudila maštu muškarcima

Sandrina nova fotografija zaludila sve njene fanove

E. Škorić

Hrvatska atletičarka Sandra Perković objavila je jednu atraktivnu i provokativnu fotografiju.

Perković je proglašena najboljim sportistom Balkana u izboru Bugarske novinske agencije (BTA), što je i opravdano, ako se zna da se radi o zlatnoj sa Olimpijskih igara u Rio de Janeiru i izuzetno predanoj i marljivoj djevojci.

Ipak, Sandra kao i svaka druga djevojka uživa u čarolijama modernog doba, pa na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života.

Ovoga se puta prisjetila ljeta i vrelih dana, pa je na Instagram profilu objavila jednu provokativnu fotografiju. Osvajačici zlata u bacanju diska prošle godine u Riju očito je na um palo ljeto, a njeni fanovi itekako su se obradovali novoj fotografiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi