Sarajevo: Smoked by Nokia Lumia

Lumia – prijatelj kakvog dosad niste vidjeli

Sarajevo: Smoked by Nokia Lumia

SportSport.ba

Platforma Windows Phone 8, ekskluzivne aktivne pločice, video vrhunske kvalitete, najbrži upload na društvene mreže, dosad neviđena Gradska leća, bežično punjenje, savršene slike pomoću PhotoBeamera na zaslonu koji poželite. I mnogo više...

Brojne Sarajlije jučer su bile zainteresovane da uđu u ''okršaj'' s Lumiom. Naime, ispred BBI centra održan je Nokia Lumia Challenge. Na pitanje - Može li tvoj konkurentski smartphone biti brži i bolji od Lumie? – odgovor je bio Smoked by Nokia Lumia! 

Porodica Lumia telefona dolazi s jedinstvenom lećom koja omogućava snimanje nekoliko fotografija samo jednim klikom. Uz to, napraviti idealnu fotografiju nikad nije bilo lakše – sada možete kombinirati osmjehe, uređivati slike i u trenutku ih poboljšati kako biste stvorili onu najbolju. Kada to i učinite, pomoću čarobne aplikacija PhotoBeamer, koja je eksluzivno za Lumiu besplatna, bežičnim putem prikažite fotografiju na bilo kojem zaslonu povezanim s internetom. Nakon toga, svoj uspjeh podijelite sa svojim prijateljima na bilo kojoj društvenoj mreži – upload statusa i fotografije nikad nije bio brži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.