"Schneiderlinu sam u krevet dovela drugu djevojku"

Supruga ga počastila za rođendan

"Schneiderlinu sam u krevet dovela drugu djevojku"

O. Lekić

Francuski nogometaš Morgan Schneiderlin, koji sa Muhamedom Bešićem dijeli svlačionicu u Evertonu, može se pohvaliti da ima veoma skromnu djevojku. 

Od 2015. godine Schneiderlin je u vezi sa Camille Sold. Iako on igrajući u Engleskoj zarađuje doslovno milione, njoj nije palo napamet da ostavi svoj posao u jednom sportskom butiku gdje zarađuje 10 funti po satu. 

Njihov slučaj pokazao je da finansijske razlike nisu prepreka ljubavi, a da zaista uživaju u njoj svjedoči i na koji je Schneiderlin proslavio rođendan. 

Camille je, naime, na zabavu došla kostimirana i izabrala je "Igru prijestolja", jer je to serija na koju njezin nogometaš najviše - "otkida". 

"Hvala svima na čestitkama, imao sam baš večer za pamćenje", napisao je nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda na Instagramu uz fotografiju sa suprugom, koja se našalila u komentarima. 

"Moj muž je fetišist, a ja mu ne mogu reći ne. I zato sam mu dovela drugu u krevet."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi