Seksi Brazilke u dresu Brasiliensea ostavljaju bez daha

Promocija kluba

Seksi Brazilke u dresu Brasiliensea ostavljaju bez daha

A. Beganović

Brazilski fudbalski klub Brasiliense osnovan je prije 12 godina i sigurno da i oni najveći zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu o istom su rijetko čuli.

Kako bi se to promijenilo, odnosno kako bi klub dobio na popularizaciji, njegov bogati vlasnik odlučio je angažovati neke od najljepših brazilskih manekenki kako bi se slikale u dresu Brasilienese.

Ovaj potez več se isplatio, tako da je Brasiliense u Brazili sve popularniji, a ne sumnjamo da će i mnogi od vas nakon što pogledaju fotogaleriju sa velikim simpatijama gledati na ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.