Seksipilna Lindsey Vonn ukrala šou Lewisu Hamiltonu

Seksipilna Lindsey Vonn ukrala šou Lewisu Hamiltonu

A. Beganović

Britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton trijumfovao je na stazi Silverstone, odnosno na Velikoj nagradi Velike Britanije.

Bila je to treće pobjeda Hamiltona na domaćem terenu, no šou mu je ukrala jedna skijašica.

Radi se o seksipilnoj američkoj skijašici Lindsey Vonn koja je odlučila uživo pogledati utrku, a kada su je primjetili fotografi nastalo je ludilo.

Seksipilna Lindsey se pojavila u izazovnoj haljinici i mamila je uzdahe prisutnih, a sa Hamiltonom se pozdravila prije samog početka utrke.

Zanosnoj američkoj skijašici društvo je pravila njena predstavnica za odnose sa javnošću, a dan prije utrke Lindsey je uživala i na Wimbledonu gdje se igra treći Grand Slam sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.