Seksipilnu Sunčicu više ne ljubi Viktor Troicki

Teniser nije u vezi s manekenkom

Seksipilnu Sunčicu više ne ljubi Viktor Troicki

E. Škorić

Zbog svađa i čestih neslaganja srbijanski teniser Viktor Troicki raskinuo je s djevojkom Sunčicom Travicom.

Nekoliko dana nakon što je Troicki suspendovan na 18 mjeseci, ostao je i bez djevojke.

"Sunčica je ostavila Viktora i to ovoga puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori", rekao je prijatelj srbijanske manekne, koji je još dodao:

"Više puta su prekidali vezu i svađali se, ali mu se ona uvijek vraćala i davala mu šansu. Trpila je njegove česte promjene raspoloženja i sve češće nezadovoljstvo zbog tenisa, koje je prenosio na vezu. Posljednja kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole, kojom je teniser kažnjen na 18 mjeseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor teško podnio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.