Serena dala neobično ime kćerki

Objavila i prvu fotografiju s njom

Serena dala neobično ime kćerki

Američka teniserka Serena Williams objavila je prvu fotografiju sa svojom kćerkom. 

Serena je fotografijom na Snapchatu slučajno otkrila trudnoću i to nakon što je odbranila titulu na Australian Openu. 

Naravno, svi su odmah pomislili da je riječ o završetku karijere, ali iskusna teniserka je ipak sve demantovala poručivši da će se vratiti na teniske terene. Da je ozbiljna u toj namjeri, pokazuje i video od prije tri mjeseca na kojem se vidi da Serena trenira bez obzira na to što je bila već u sedmom mjesecu trudnoće.

Zanimljivo je i ime koje je Serena dala svojoj djevojčici. Ona je odlučila da je nazove po svom vjereniku - Alexis Olympia Ohanian Junior. 

Naravno, sada svi ljubitelji tenisa željno iščekuju prvo povratak Serena treninzima, a onda i povratak na turnire, ali sigurno ne prije proljeća naredne godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi