Serena ljubi slavnog repera

Američka teniserka tvrdi da joj je Drake samo prijatelj

Serena ljubi slavnog repera

A. Beganović

Najbolja teniserka na svijetu Serena Williams u ljubavnoj je vezi sa slavnim reperom Drakeom, navode američki mediji.

Serena iz sedmice u sedmicu igra sve bolje, gotovo da ne zna za poraz, a do nove titule stigla je na Mastersu u Cincinnatiju.

U jednom od mečeva sa tribina je Serenu bodrio i Drake, a nakon što je američka teniserka trijumfovala zajedno su otišli na večeru.

Istina, u njihovom društvu je bilo još nekoliko osoba, no kako bišu američki tabloidi, Serena i Drake su bli toliko bliski da je teško povjerovati da nisu u vezi.

Najbolja teniserka i slavni reper se još uvijek nisu oglasili, no kada su ih mediji prvi put spojilio Serena je istakla da su oni samo dobri prijatelji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti