Serena Williams se skinula za novogodišnji kalendar

Teniserka plijeni pažnju

Serena Williams se skinula za novogodišnji kalendar

O. Lekić

Najbolja teniserka svijeta Serena Williams našla se u 43. izdanju poznatog "Pirellijevog" kalenadara. 

Kalendar za 2016. godinu predstavljen je u ponedjeljak u Londonu, a ono što je interesantno, jeste da su prvi od 1964. godine svoje mjesto u kalendaru našle sportistkinje, kao i umjetnice iz svijeta književnosti i filma. 

"Pirelli je došao kod mene i rekao mi da želi da se ove godine prebace na nešto drugo. Predložiča sam mu da to budu žene koje prave performanse ili komičarke. Nisam dozvolila nikom iz Pirellija da interveniše, niti da osobe iz kalendara izgledaju kao da se trude oko poziranja. I dalje ne mogu vjerovati da su žene pristale i radile to", izjavila je Annie Leibovitz koja je fotografisala zvijezde iz kalendara. 

U nastavku pogledajte kako će izgledati Serena u Pirellijevom kalendaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti