Sestre koje su raspametile Nasrija: I kako da im odoli?

Ostao bez cure

Sestre koje su raspametile Nasrija: I kako da im odoli?

E. Škorić

Nije jednostavno francuskom veznjaku Samiru Nasriju posljednjih nekoliko dana.

Nasri je primao terapiju u klinici Drip Doctors, te se našao u aferi sa privlačnom doktoricom Jailom Sozahdah. Nakon toga, njegov Twitter je hakovan i to navodno od njegove sada već bivše djevojke Anare Atanes, koja ga je pošteno osramotia s nekoliko objava na poznatoj mreži.

Nakon svega, Nasri se suočio s optužbama za doping jer je primao terapiju koja nije dopuštena po španskim anti-dopinškim zakonima.

Nogometaš Manchester Cityja na posudbi u Sevilli sada je u velikim problemima, a djelimično krivicu za to snosi upravo lijepa doktorica, kao i klinika Drip Doctors, nakon što je objavila fotografije nogometaša i doktorice na Twitteru.

Nasri je ostao bez cure, a život mu je doslovno upropastila spomenuta Jamila. Egipćanka ima nekoliko sestara i svaka je na svoj način posebna. Osim što su zaposlene u bolnici, bave se i modom. Nasriju je očigledno priušten puni tretman u bolnici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi