Shakira i Pique će ubrzo postati roditelji

Kolumbijska pjevačica trudna

Shakira i Pique će ubrzo postati roditelji

E. Škorić

I dok je Gerard Pique "pokupio" povredu u duelu Barcelone i Spartaka, te ga očekuje višesedmična pauza, njegova supruga, popularna kolumbijska pjevačica Shakira, objavila je da je trudna.

Pique se večeras povrijedio u pobjedi Barce nad Spartakom iz Moskve (3:2) u prvom kolu Lige prvaka, ali očekuju ga veoma lijepe vijesti. Naime, španski reprezentativac postat će otac.

 

Shakira je putem svoje internet stranice, kao i brojnih društvenih mreža, saopćila da je u drugom stanju.

 

"Kao što neki od vas znaju, Gerard i ja smo jako sretni i uzbuđeni zbog dolaka našeg prvog djeteta. Odlučili smo tome divnom trenutku dati prioritet, pošto je tako poseban, pa ćemo zato odgoditi promotivne aktivnosti koje smo ovih dana planirali", kazala je Shakira.

 

"Sigurna sam da će ovaj vikend u Las Vegasu biti spektakularan i pomno ću pratiti što se tamo sve događa, iako ne mogu biti dijelom iheart Radio Music Festivala. Zahvalila bi se fanovima na stalnoj ljubavi i razumijevanju. Veliki poljubac i vidimo se ubrzo", dodala je.

 

Ovaj par zajedno je već divje godine, a u Barceloni su nedavno kupili vilu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.