Simao je najboljem prijatelju ukrao djevojku

Borio se za Vanessinu ljubav

Simao je najboljem prijatelju ukrao djevojku

E. Škorić

Simao Sabrosa, bivši igrač Sportinga, Barcelone, Benfice, Atletica, Espanyola i Bešiktaša, iznevjerio je najboljeg prijatelja Brunu Aguiara.

Njih dvojica se poznaju iz vremena dok su nastupali za Benficu i mlađe selekcije Portugala, a privatno su bili nerazdvojni. No, njihovo prijateljstvo je puklo kada je Simao zaveo Vanessu Rebelu, djevojku nekadašnjeg saigrača.

Simao i Vanessa su svjesni da je njihova ljubav značila i kraj jednog prijateljstva, kod nogometaša postoji i doza kajanja, no tvrde da su toliko sretni da jednostavno drugačije nije moglo da bude.

Imaju i jedno dijete, a na slikama se zaista može uočiti kako su jako sretna porodica. Valjda im je bilo suđeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi