Sin menadžera Liverpoola optužen za napastovanje

I Brendan Rodgers prisustvovao ročištu

Sin menadžera Liverpoola optužen za napastovanje

A. Haznadarević

Devetnaestogodišnji Anton Rodgers, sin Liverpoolovog menadžera Brendana Rodgersa, optužen je za seksualno napastovanje i voajerizam, te se suočava s mogućom zatvorskom kaznom.

Na sudskoj raspravi, koja se dogodila jučer u središtu Kriminalnog suda u Londonu, pojavio se i popularni menadžer Redsa, kako bi podržao svog sina za kojeg tvrdi da nije kriv.

 

Naime, radi se o slučaju koji se dogodio u julu 2011. godine, kada su igrači drugoligaša Brightona i Hove Albiona navodno napastovali ženu u hotelu Jury's Innu u Brightonu.

 

Pored devetnaestogodišnjeg Antona Rodgersa, optuženi su i njegovi saigrači Lewis Dunk, George Barker, te njihov bivši saigrač Steve Cook.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije