Sjećate li se Minale? Dobio je opasnog konkurenta!

Kažu da ima 21 godinu...

Sjećate li se Minale? Dobio je opasnog konkurenta!

Vjerovatno se mnogi od vas sjećaju Josepha Minale, fudbalera koji je u centar pažnje došao ne zbog svojih igara, već zbog izgleda.

Kada je tek stigao u Lazio, Minala je predstavljen kao mlada nada i ništa tu ne bi bilo neobično da nije izgledao puno starije. Rekli su da ima 18 godina, a izgledao je ovako... 

Ovaj, sada već 20-godišnjak je dobio ozbiljno konkurenciju i to u liku Christiana Bassogoga. Istina, ovaj dečko je godinu dana stariji, a zanimljivo je da je i on Kamerunac.

Christian Bassogog nastupa za danski Aalborg i igra na poziciji veznjaka. U klub je stigao 2015. godine i tada niko nije vjerovao da se radi o fudbaleru koji je tek zakoračio u treću deceniju života. Kamerunac je svoj 21. rođendan proslavio prije samo devet dana.

U fotogaleriji pogledajte kako Bassogog izgleda, a da li je stariji nego što je navedeno, procijenite sami...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi