Skandal u Brazilu: Otjerani iz kluba zbog masturbiranja

Skandal u Brazilu: Otjerani iz kluba zbog masturbiranja

O. Lekić

Četvorica fudbalera nižerazrednog brazilskog kluba Gaucha dobila su otak zbog masturbiranja u svlačionici.

Iako se radi o nižerazrednom klubu ovaj događaj, pogotovo nakon što se video pojavio na društvenim mrežama, izazvao je mnogo pažnje u južnoameričkoj državi.

Nakon jednog meča četvorica fudbalera su se malo zabavila. Jedan je snimao drugog koji je dvojicu saigrača rukama zadovoljavao, a video se ubrzo pojavio na društvenim mrežama.

"Izbačeni su iz kluba jer su prekršili disciplinu. Nas ne zanima šta rade u slobodno vrijeme, no ovo se desilo u klubu. Pozvao sam ih u svoju kancelariju i obratio im se kao otac, a ne kao predsjednik kluba. Samo sam im na kraju rekao, idite sad kući i porodici recite istinu, recite šta ste uradili", izjavio je predsjednik Sport Cluba Gaucho.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi