Skromni Buffon se počastio na neočekivan način
Foto: EPA

Cigareta u rukama Buffona

Skromni Buffon se počastio na neočekivan način

M. Šljivak

Legenda torinskog Juventusa Gianluigi Buffon počastio se na posve neočekivan način nakon meča polufinala Lige prvaka protiv Monaca.

Iskusni 39-godišnji golman, koji važi za jednog od najboljih golmana svih vremena, neočekivano je plasman u finale proslavio uz cigaretu.

On je danas uhvaćen kako puši cigaretu u automobilu, što je od njega poprilično neočekivano.

Ranije su mnogi fudbaler priznali kako su aktivni pušači. Među njima je i veznjak Rome Radja Nainggolan, koji je otvoreno potvrdio da bez cigara ne može.

Također, Mario Balotelli je među onima koji konstantno konzumiraju cigarete, kao i reprezentativac Engleske Jack Wilshere.

Ipak, cigareta teško da će naškoditi Buffonu koji brani fenomenalno usprkos tome što mu je 39 godina i biće velika uzdanica Stare dame u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi