Skromni momak navija za Leicester i čeka lud dobitak

Ovo je malo ko očekivao ljetos

Skromni momak navija za Leicester i čeka lud dobitak

E. Čaušević

Fudbaleri Leicestera najveće su iznenađenje ove sezone engleske Premier lige.

Leicester se nalazi na prvom mjestu na tabeli engleske Premier lige i sve više navijači ove ekipe vjeruju u osvajanje titule prvaka. Ipak, malo je onih koji su to očekivali pred početak ove sezone.

Međutim, Lee Herbert je možda i najoptimističniji navijač Leicestera jer je prije početka sezone uložio novac da će njegov tim na kraju biti prvak. Iako je tada vjerovatno svima bio lud, sada je pred osvajanjem nevjerovatne sume novca.

Herbert je prije početka sezone uplatio pet funti da će Leicester biti prvak, a kvota na ovom klubu tada je bila nevjerovatnih 5000. Ukoliko Leicester nastavi ovim tempom Herbert bi na kraju mogao zaraditi 25.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije