Slika i prilika srbijanskog nogometa

Muslin i pored njega starlete

Slika i prilika srbijanskog nogometa

E. Škorić

Meč Partizan - Vojvodina pratio je i srbijanski selektor Slavoljub Muslin.

No, ono što je novinarima zapalo za oko jeste da je u vip loži stadiona Partizana u Humskoj Muslin gledao meč odmah pored starlete Sandre Partizan.

Pored nje je bila i njena razgolišena drugarica, a mediji u Srbiji tvrde da su ove slike samo predstava "prave slike stanja u srpskom nogometu".

"Selektor koji prati zbivanja na terenu, a tik uz njega starlete koje prave selfi. Ova scena sa stadiona Partizana predstavlja šamar srpskom fudbalu, zdravom razumu i smeta svakoj normalnoj osobi u društvu. Šta će Sandra Partizan u loži pored selektora?", navodi se u tekstu tamošnjeg Kurira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije