Snoop Dogg investira u Celtic: Doveo bih odmah Beckhama

Američki reper ulazi u nogometne vode

Snoop Dogg investira u Celtic: Doveo bih odmah Beckhama

E. Škorić

Popularni američki reper Snoop Dogg spreman je da investira u škotski Celtic.

Celtic je uspio u Glasgowu da savlada Barcelonu (2:1), zbog čega je pjevač Rod Stewart i zaplakao, a veliki dojam škotska momčad ostavila je i na Snoopa Dogga, koji sada razmišlja da investira novac u Celtic.

 

"Nogomet me jako zanima. Nije novost da hip-ho zvijezda ulaže u sportske klubove, ali svakako je novost kada su u pitanju nogometni klubovi", kazao je pjevač, čije je pravo ime Calvin Cordozar Broadus, za Daily Record.

 

"Vidim koliko su strastveni Celticovi navijači. Zainteresiran sam za ulaganje u klub, samo ako bi neko iz Uprave bio spreman prodati svoj dio. Želim napraviti neki Snoop tamo. VIP loža više nikad neće biti ista ako bih tamo organizirao party", ističe reper, a o svemu se posavjetovao sa:

 

"O Celticu sam pitao mog prijatelja Davida Beckhama. Pokušao bih ga dovesti u klubu ili mu ponuditi ugovor."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.