Šok i nevjerica ljubitelja FIFA 18 oko ocjene za Asensija
Foto: EPA

Očekivali su mnogo više

Šok i nevjerica ljubitelja FIFA 18 oko ocjene za Asensija

E. Čaušević

Mladi fudbaler Real Madrida Marco Asensio oduševio je ljubitelje fudbala svojim odličnim igrama.

Asensio je odlično počeo novu sezonu sa nekoliko prekrasnih golova i očekuje se da će u budućnosti ovaj igrač preuzeti lidersku poziciji Cristiana Ronalda. Velika očekivanja imali su i ljubitelji igrice FIFA 18 koja uskoro treba da se nađe u prodaji.

Međutim, mnogi su se razočarali kada je u javnost "procurila" ocjena mladog igrača Real Madrid, te su poslali apel EA Sportsu da to što prije popravi. Asensio je dobio ocjenu 84 što nije nimalo loše za jednog tinejdžera, ali mnogi vjeruju da je zaslužio mnogo više nakon svojih igara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi