Song: Pas mi je spasio život

Slavni kamerunski fudbaler se oporavlja

Song: Pas mi je spasio život

Nekadašnji kamerunski reprezentativac Rigobert Song oporavlja se od teškog moždanog udara kojeg je doživio prije nekoliko mjeseci.

Mnogi smatraju da je pravo čudo jer je Song ostao živ, a nekadašnji fudbaler poručuje da mu je pas spasio život.

"Skočio mi je pritisak i imao sam osjećaj da će mi glava eksplodirati. Sreća je pa sam se srušio bočno i da nisam progutao jezik. Moj pas je počeo da laje i uzbudio je komšije, da bi kasnije prijatelj ušao unutra i pomogao mi", rekao je Song.

Podsjetimo da je on rekorder po broju nastupoa za nacionalni tim (137), a da je tokom karijere, između ostalog, nosio dres Liverpoola i West Ham Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi