Song: Toliko su me puta pokopali da me se i smrt boji

Legendarni Kamerunac se našalio

Song: Toliko su me puta pokopali da me se i smrt boji

Otkako je legendarni kamerunski fudbaler Rigobert Song prošle godine pretrpio teški moždani udar, internetom su se u više navrata proširile lažne informacije da je preminuo.

To se posljednji put desilo u petak, kada su društvene mreže po ko zna koji put preplavile oproštajne poruke za Songa, koji se i sam odlučio našaliti na taj račun.

"Toliko puta su me živog pokopali da me se i smrt boji", poručio je Song, koji je zbog izljeva krvi u mozak prošle godine dva dana bio u komi.

Činjenicu da je još uvijek živ naziva pravim čudom i kaže da ne bi preživio da njegov pas lajanjem nije uzbunio komšije.

"Pritisak mi je skočio i imao sam osjećaj da će mi glava eksplodirati. Sreća je da sam se srušio bočno pa nisam progutao jezik. Nakon toga, pas je počeo lajati i to su čule komšije. Brzo je došao moj prijatelj koji mi je pomogao, a to me spasilo", prisjetio se legendarni Kamerunac, koji je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao 137 utakmica.

Rigobert Song danas ima 41 godinu i obavlja funkciju jednog od trenera u kamerunskoj A reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi