"Spavala bih s desetoricom, muž nije mogao da me spriječi"

Bivša američka olimpijka otvorila dušu

"Spavala bih s desetoricom, muž nije mogao da me spriječi"

E. Škorić

Bivša američka atletičarka Suzy Favor Hamilton nikada nije osvajala medalje iako je nastupala za SAD na Olimpijskim igrama 1992., 1996. i 2000. godine.

Ova atletičarka se nije proslavila rezultatima, no zbog svog seksipilnog izgleda uvijek bi privlačila pažnju muškaraca i, na kraju krajeva - sponzora. Nekoć je to sve imalo smisla, danas se samo s određenom zebnjom prisjeti tih vremena.

"Bio je to težak period. Muž je znao šta radim, ali nije mogao da me zaustavi. Da nisam to radila, ko zna kako bih završila. Znala sam spavati s desetak muškaraca za jednu noć i onda bih sve ispričala mužu. To mi je davalo snagu", istakla je Suzy.

Naplaćivala je 600 dolara po satu, a otkrivena je kada je svojim pojedinim klijentima priznala svoj pravi identitet.

Kada se otkrilo čime se bavi, izgubila je sve sponzore, a danas nastupa na konferencijama o mentalnom zdravlju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti