Speed-bet.com - Mjesto za prave igrače

Sve što trebate

Speed-bet.com - Mjesto za prave igrače

O. Lekić

Speed-bet.com je ugledao svjetlo dana. Radi se o realtivno novoj stranici za sportsko klađenje i igre na sreću.

Svaki uspješan brend ima svoju misiju, pa je Speed-bet.com u saradnji s Top-kladionica.com s tom parolom krenuo naprijed. Misija ove kladiaonice je da na efikasan način spoji ljubav prema sportu i igrama na sreću. Klađenje je više od igre, takmičenje strasti i znanja uz dozu sreće i zato je cijenjenim igračima omogućeno apsolutno sve što je potrebno da se sve to priušti, ali i da igrači na kraju budu zadovoljni.

Svi oni koji prvi put posjete stranice Speed-bet.com, mogu da osvoje 30 eura bonusa na prvu upaltu. Kako do bonusa? Potrebno je otvoriti akaunt na spomenutoj stranici i kliknuti "100% signup bonus". Minimalni bonus je 10, a maksimalni 30 eura. Kada završite s uplatom, bonus će automatski biti dodan na stanje Vašeg računa i imat ćete potpunu kontroli nad vlastitim novcem i bonusom. Više o tome, pročitajte na stranici Speed-bet.com

Speed-bet.com vam nudi sportsko klađenje, kao i igranje uživo nogometnih teniskih, bejzbolskih, rukometnih, odbojkaških i mnogih drugih mečeva. Tu je široka ponuda 24 sata dnevno, tako da ćete naći oklade na sve moguće utakmice, uključivši i one u najmanjim državama svijeta, kao i utakmice mladih ili ženskih timova.

Online plaftorma Speed-beta nudi vam jedinstven i nimalo komplikovan način igranja uživo, stream utakmica, kompletnu statistiku, konstantno poboljšanje nadprosječnih kvota i mnogo toga uz klasičan i pregledan korisnički interfejs.

Na ovoj stranici možete pronaći i najnovije vijesti iz svijeta sporta, kao i mnogo toga što nude najbolje stranice za klađenje. Uz to, bogata je ponuda igranja na određene parove - od zbroja golova, pa do zbroja kornera i kartona, tačnog rezultata...

Speed-bet.com nudi prave bonuse, baš kao što to nude i Bet365.com, Bet-at-home, a više o bonusima imate i na stranicama Top-kladionica.com. Registracijom na navedenim stranicama i s prvom uplatom možete da ostvarite sjajne bonuse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi