Sport life organizovao takmičenje za mlade fudbalere

Predstavio Adidas NEMEZIZ fudbalsku kolekciju

Sport life organizovao takmičenje za mlade fudbalere

Sponzorski tekst

U četvrtak, 24. avgusta u Sport Life radnji u Sarajevo City Centru organizovano je takmičenje za članove škola fudbala sa teritorije grada Sarajevo. Tom prilikom je predstavljena nova adidas Nemeziz fudbalska kolekcija.

Na takmičenju su učestvovati prestavnici tri škole fudbala sa teritorije Sarajeva – Young Boys Sarajevo, FK Olimp Pale i FK Slavija Lukavica. Takmičari uzrasta do 16 godina su imati priliku da pokažu svoje vještine kao što su brzina, preciznost, snalažljivost ali i da se bore za sebe i svoj tim. Prva tri mjesta su osvojila vrijedne nagrade (kopačke, loptu, sportsku torbu i štucne) a svi učesnici su dobili posebno dizajnirane Nemeziz markere i Nemeziz torbice za kopačke.

Adidas Football predstavio je NEMEZIZ kopačke u novim bojama kao najnoviju inovaciju kopački. Dizajnirane da poboljšaju performanse i najokretnijih igrača, NEMEZIZ kopačke su

inspirisane trakama koje treba da pruže sigurnost, stabilnost i prilagodljivost. Ove jedinstvene karakteristike kopačke vidljive su kroz AGILITYBANDAGE, koje karakteriše revolucionarna TORSIONTAPES tehnologija koja stabilizuje stopalo i obezbjeđuje savršeno prianjanje.

Dvostruka kragna drži zglob na mjestu zahvaljujući čemu su moguće eksplozivne promjene pravca.

Ocean Storm NEMEZIZ kolekcija je dostupna u Sport Life maloprodajnim radnjama na teritoriji Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti