Sportisti ujedinjeni: Svi za Dalal

Humanitarna aukcija

Sportisti ujedinjeni: Svi za Dalal

E. Škorić

Na humanitarnoj aukciji koja se sutra održava u klubu Aquarius Vills u Sarajevu naći će se potpisani dresovi brojnih sportista.

"Svi prisutni na aukciji, a i zainteresovani u inostranstvu, moći će se nadmetati za vlasništvo nad zaista vrijednim sportskim artiklima", istakla je Azra Latifić, organizatorica aukcije.

Bh reprezentativac, Edin Džeko i najbolji bh teniser, Damir Džumhur, prvi su  poklonili svoje dresove za prodaju na aukciji.

Dresove sa potpisom donirali su i Mirza Teletović, Asmir Begović, Edin Cocalić , Ervin Zukanović, Haris Duljević, Senijad Ibričić, Veldin Muharemović, Avdija Vršajević, Asmir Suljić, Amer Dupovac, Aldin Đidić, Ivan Tatomirović i brojni drugi čija imena će objaviti nešto prije početka aukcije koja počinje u 19.15.

Jednogodišnjoj Dalal je dijagnosticiran najteži oblik leukemije. Liječenje je počelo u Sarajevu,  a potrebno je prikupiti značajna sredstva kako bi se ono što prije nastavilo u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi