Spreman za Ples sa zvijezdama: Messi zaplesao na svadbi
Foto: Screenshot

Argentinac pokazao kako se snalazi na plesnom podiju

Spreman za Ples sa zvijezdama: Messi zaplesao na svadbi

Lionela Messija smo navikli gledati kako "pleše" na fudbalskim terenima, a sada možemo vidjeti kako to fudbaler Barce radi i na plesnom podiju.

Petostruki dobitnik prestižne Zlatne lopte se u petak oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo, a sada je odlučio na svom Instagram profilu podijeliti snimak njihovog svadbenog plesa.

Elegantna Antonella se na podiju, očigledno, osjeća kao kod kuće, a ni Messiju ne nedostaje plesnog umijeća, pa su mnogi na društvenim mrežama prokomentarisali da su Lionel i Antonella "zreli" za učešće na globalno poznatoj TV emsiji Ples sa zvijezdama.

Kako je izgledao ples novopečenih mladenaca može se vidjeti u video prilogu:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi