Srbijanska manekenka zavela Damira Džumhura

Bh. teniser u vezi sa Dejanom Živković

Srbijanska manekenka zavela Damira Džumhura

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur potvrdio je da je u ljubavnoj vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković.

Džumhur je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa zanosnom manekenkom, te je potvrdio da su njih dvoje već mjesec dana u ljubavnoj vezi. Bh. teniser se trenutno nalazi na odmoru, a društvo mu pravi srbijanska manekenka.

Njegova nova djevojka mu je u posljednje vrijeme i podrška na turnirima na kojima nastupa. Poznato je da je Dejana učestvovala u emisiji Prvi top moder, a poznata je i po tome da je bila u vezi sa srbijanskim golmanom Vladimirom Stojkovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi