Šta je ovo? Bogdan Bogdanović ne liči na sebe na NBA 2K18

Kreatori igrice podbacili

Šta je ovo? Bogdan Bogdanović ne liči na sebe na NBA 2K18

Kreatori popularne igrice NBA 2K18 se, najblaže rečeno, nisu previše potrudili oko Bogdana Bogdanovića, srbijanskog košarkaša koji će ove sezone igrati svoju prvu sezonu u najjačoj ligi na svijetu.

Sjajni košarkaš, koji je ovog ljeta prešao iz Fenerbahčea u Sacramento, ne liči na sebe na najnovijoj košarkaškoj simulaciji koju igraju milioni ljudi širom svijeta, što će posebno razočarati igrače sa ovih prostora koji su Bogdanovi fanovi.

Opšte je poznato da editori NBA 2K18 većinu košarkaša kreiraju fantastično, posebno likove najvećih zvijezda u ligi, ali Bogdanović izgleda kao da su u njegovom slučaju požurili da ga što prije završe i da su to uradili samo zato što su morali.

Vjerovatno će i sam Bogdan biti neprijatno iznenađen kada vidi kako je napravljen na igrici, a ovo bi se tek moglo ispostaviti kao ozbiljan kiks s obzirom da košarkaški eksperti vjeruju da bi baš on lako mogao biti jedan od najboljih rookieja sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi