Šta je to 'tamo dolje'? Fabregas se uzbudio ljubeći suprugu

Zeza ga i Terry

Šta je to 'tamo dolje'? Fabregas se uzbudio ljubeći suprugu

O. Lekić

Mnogi slavni fudbaleri za vrijeme prvenstvene pauze se nalaze na egzotičnim destinacijama. 

Na takvu vrstu odmora se odlučio i Cesc Fabregas sa svojom Daniellom Semaanom, što je Španac uostalom potvrdio romantičnom fotografijom na kojoj ljubi bolju polovicu uz prelijep pogled sa terase hotela na obali mora.

U tome ne bi bilo ništa čudno da jedan detalj 'tamo dolje' nije privukao svima pažnju. Fabregas se očito uzbudio od ljubljena sa odabranicom, što je bilo vidljivo na njegovom šorcu, a to je za kratko vrijeme izazvalo lavinu šaljivih komentara ispod fotografije. 

To nije prošlo nezapaženo ni Fabregasovom saigraču Johnu Terryju, koji je napisao: “Sjajna fotografija. Iako, nisam baš siguran za šorc”, napisao je Terry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi