Šta li je Milan Biševac zgriješio kod supruge?

Iznenadio je skupim poklonom

Šta li je Milan Biševac zgriješio kod supruge?

Milan Biševac, srbijanski reprezentativac koji nastupa za Lyon, poklonio je svojoj supruzi Ljiljani skupocjeni BMW i8 vrijedan 136 hiljada eura. 

Iskusni defanzivac u Lyon je stigao 2012. godine iz PSG-a i nema sumnje da je jedan je od naplaćenijih igrača na Gerlandu, a zanimljivo da je transfer "odobrila" upravo njegova supruga Ljiljana. 

Mediji u Francuskoj pišu da Milanu nije prvi put da na ovakav način obraduje svoju suprugu, koja je s njim prebrodila i lijepe i tužne trenutke u karijeri.

Plodovi njihove ljubavi su sinovi Alek (8) i Relja (9), a obojica su krenula očevim stopama i članovi su čuvene Lyonove akademije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.