Sterling spavao s prostitutkom, ali je ona jako nezadovoljna

Zvijezda Cityja se opustila

Sterling spavao s prostitutkom, ali je ona jako nezadovoljna

E. Škorić

Na turneji Manchester Cityja pojedinci su se dobro opustili i zabavili, a posebno Raheem Sterling.

Krilni nogometaš Cityja je, kako pišu otočki medji, spavao sa prostitutkom koju je izvarao i na kraju nestao. To se dogodilo prošlog mjeseca prilikom Cityjeve posjete Los Angelesu. Navodno se Sterling prepirao putem Whatsappa i želio je da mu se snizi cijena usluge, a na kraju nije ispoštovao dogovor sa "američkim modelom i dvojnicom Kim Kardashian".

Ova vijest bi mogla itekako naškoditi Sterlingovom privatnom životu, pošto sa izabranicom Paige ima šestomjesečnog sina. Osim toga, svakako će i Pep Guardiola biti ljut zbog svega što je Sterling radio u SAD-u.

Inače, Sterling je noć sa ljubavnicom proveo u hotelu Ritz Carlton, a svemu je prethodila zabava u striptiz baru. On je sa 30-godišnjom djevojkom, modelom iz SAD-a čije ime nije poznato, stupio u kontakt nakon što mu je prijatelj iz Britanije dao njen broj.

"Raheem je izgledao arogantno i nepristojno. Očigledno je naviknut ovako da treira žene. Mora promijeniti svoj stav", kazala je Sterlingova "djevojka za jednu noć". 

Ona je otkrila kako je tražila 3.000 funti, a Sterling je pokušavao da spusti cijenu na 1.5000 funti, iako sedmično zaradi oko 180.000 funti.

"Raheem mi je poslao poruku. Prvo mi je napisao broj sobe koji ne postoji. Sjedila sam i čekala ga. Bila sam vrlo bluizu odluke da odem iz hotela. Konačno se pojavio i otišli smo u sobu. I moram da vam kažem da Rahim nije baš obdaren. Bio je pijan, smrdio je na alkohol. Kada smo završili htio je da se cjenka i da mi obori cijenu. A onda je mrtav pijan pao na krevet i zaspao. Jutro poslije sačekala me je koverta sa novcem na recepciji".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi