Što mu je ovo trebalo? Bolt 'zaglavio' sa studenticom

Fotografije obilazi svijet

Što mu je ovo trebalo? Bolt 'zaglavio' sa studenticom

Najbrži čovjek današnjice Usain Bolt iza sebe ima još jedne fantastične Olimpijske igre, ali je nakon njih dospio u centar pažnje zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom.

Naime, internetom se proširila fotografija koju je objavila brazilska studentica Jady Duarte, koja iza sebe ima burnu prošlost i više puta je povezivana sa kriminalnim dilerskim krugovima.

Jady Duarte je na Snapchatu objavila fotografiju na kojoj se nalazi i Usain Bolt, a sudeći prema ambijentu, njih dvoje su imali lud provod.

Problem više za Jamajčanina predstavlja i to što je u dugogodišnjoj vezi, kojoj bi nakon ovih fotografija mogao doći kraj, a zbog čega mu je trebala afera sa zloglasnom studenticom zna samo on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi