Sturridge fotografijom izazvao mnogo kontroverzi
Foto: EPA

Pojavio se sav u zlatu

Sturridge fotografijom izazvao mnogo kontroverzi

M. Šljivak

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge u nedjelju je boravio na zabavi koju je povodom 26. rođendana napravio njegov saigrač Nathaniel Clyne.

Da su mu neke stvari važnije od fudbala Sturridge je pokazao dolaskom na zabavu na kojoj je bio potpuno okovan zlatom.

Napadač Redsa se doslovno kupao u zlatu. Pored lanaca, sata, prstena i naušnica, Sturridge je odlučio predstaviti i zlatne zube, te je privlačio veliku pažnju.

Svojim modnim dodatkom se odlučio pohvaliti i na društvenim mrežama. Fotografija je izazvala mnogobrojne komentare, a mnogi od navijača Redsa smatraju da mu je bolje da se posveti treninzima i da pokuša da se izbori za povjerenje menadžera Jurgena Kloppa.

Ovaj 27-godišnji napadač je proteklih sezona imao velikih problema s povredama. To ga je dosta unazadilo u karijeri, a ove sezone priliku većinom dobija s klupe za rezerve. Nastupio je u 22 utakmice, a postigao je šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije