Sturridge uhvaćen kako u kasne sate uživa u nargili
Foto: EPA

Dok je ekipa trenirala, povrijeđeni Sturridge se provodio

Sturridge uhvaćen kako u kasne sate uživa u nargili

Napadač Liverpoola koji se oporavlja od povrede kuka viđen je kako uživa u nargili noć prije nego što je, nedavno, njegova ekipa poražena od Crystala Palacea.

Malo prije nego što će Liverpool ubilježiti neočekivan poraz od Palacea, Sturridge je fotografisan kako opušten, uživa u dimu nargile. Engleski reprezentativac koji se ove sezone muči sa povredama, uslikan je u kompromitirajućoj situaciji u VIP sekciji jednog noćnog kluba.

Sturridge je u nargili uživao u društvu jedne ženske osobe, a smatra se da je jedno konzumiranje duhanske smjese na ovaj način jednako konzumiranju 200 cigareta.

Povrijeđeni napadač je sutradan prisustvovao domaćem porazu svoje ekipe od Crystal Palacea rezultatom 2:1.

Ekskluzivne fotografije su napravljene 2 sata poslije ponoći u popularnom klubu Arabian Nites u Birminghamu, a jedan od posjetitelja kluba je izjavio: "Odlično se provodio. Bio je u VIP sekciji, gdje obično borave sve poznate osobe koje posjećuju Birmingham, poput Floyda Mayweathera".

"Nisam siguran da bi klub i navijači bili sretni da znaju da je on bio u izlasku dok se ekipa pripremala za važan susret. On je bio sa tri momka i djevojkom. Vlasnik kluba je rekao da su insistirali da ih niko ne fotografiše, ali svi su znali da on dolazi jer su pripremali VIP sekciju", dodao je neimenovani posjetitelj.

Sturridge će zbog povrede propustiti ostatak sezone, međutim navijači, ali i klub sigurno neće biti zadovoljni ponašanjem svog napadača koji na Anfieldu prima platu od 120.000 funti sedmično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi