Suarezova djevojka se fotografisala potpuno naga

Na oduševljenje fanova

Suarezova djevojka se fotografisala potpuno naga

O. Lekić

Poznata manekenka i vjerenica Marija Suáreza iz Watforda, Malena Costa, počastila je svoje obožavatelje na društvenoj mreži Instagram.

Malena je pažnju sportske javnosti skrenula još kada je imala ljubavnu aferu sa Carlesom Puyolom, a njeno srce je nakon prekida sa bivšim kapitenom Barcelone osvojio Mario Suárez koji je nedavno potpisao za Watford. 

Koliko je Malena popularna pokazuje i podatak da na Instagramu ima čak 200.000 pratilaca, a to je odlučila 'proslaviti' objavljivanjem fotografije na kojoj je potpuno naga. 

Nema šta, Mario je pravi sretnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi