Supruga Igora Kokoškova zasjenila i Melaniju Trump

Amerikanka koja je osvojila Kokoškova

Supruga Igora Kokoškova zasjenila i Melaniju Trump

E. Škorić

Igor Kokoškov tvorac je nepobjedive Slovenije, koja je ispisala historiju osvojivši Eurobasket.

Slovenija je u nedjelju dobila Srbiju u velikom finalu i o Goranu Dragiću i saigračima uveliko se piše već danima. Dosta pažnje privukao je i srbijanski trener Igor Kokoškov, koji je imao dovoljno hrabrosti da jednog Dragića ostavi na klupi u trenucima kada se meč lomio.

Ovaj stručnjak je istinski heroj Zmajčeka, a kako je ovih dana toliko popularan, u javnost se pojavila i njegova supruga Patricio, s kojom je u braku 2009. godine.

Njih dvoje su u sretnom braku, koji je začinjen i s dvoje djece - Luko i Elina Grace. 

Kokoškov ne voli da govori o svojim privatnim stvarima i svojoj porodici, no lijepa Patricio je po mnogima sada prva dama SAD-a, a ne Melanie Trump, najpoznatija Slovenka i supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi